Mit kell tudni az őszi /iratrendezési/ betakarításról?

Mit kell tudni az őszi /iratrendezési/ betakarításról?

Immáron csontjainkban érezzük a hideget. A természet jelzi nekünk az arcunkba fújó hideg széllel, hogy az ősz csak egy kezdet, jön még hidegebb évszak. Sok évtized, évszázad, sőt évmilliók alatt az ember megtanulta, készülnie kell a télre. A betakarítás az egész éves munka megkoronázása, szó szerint a gyümölcs learatása, a jól megérdemelt jutalom és ugyanakkor a túlélés egyetlen verziója.

Nincs ez máshogy az üzleti életben sem! Készülve az évzárásra a szorgos Hangya is készül a télre, és nem Tücsök módjára zenél, amikor dolgoznia kellene.

A vállalati, a közintézményi és a legkisebb vállalkozási dokumentumok is iratkezelést igényelnek. Az iratkezelés lényege, hogy a munkafolyamat precíz és visszakövethető, ennek megfelelően az iratok mindenféle plusz energia, azaz többletidő és -pénz ráfordítása nélkül hatékonyan újrafelhasználhatóak. Ennek kulcsa, hogy a részfolyamatok egymásra épülnek, minden feladatnak van felelőse, valamint a biztonsági, az ellenőrzési és a visszakeresési rendszer által folyamatosan rendben tartott.

Úgy érzi, hogy iratait eddig Tücsök módjára kezelte, és összeszorul a gyomra a következők hallatától: iratkezelés átvilágítása, iratkezelési szabályzat, irattárolás, adatszolgáltatás, iratmegsemmisítés, egyáltalán magától a ténytől, hogy az irodában egy dokumentumot meg kell találnia?

Nagyon sok jó hírünk van az Ön számára!

   • Szakértő munkatársainkkal több mint 20 éve állunk rendelkezésre, és Hangyaszorgalommal megoldjuk a ránk bízott feladatokat.
   • Munkánk ár-érték aránya kimagaslóan kedvező.
   • Olyan részfeladatokat, mint az iratrendezés, selejtezés helyszínen is könnyedén elvégzünk, de ránk bízhatja intézménye vagy vállalkozása teljes körű iratkezelését is.
   • …és még sorolhatnánk. Ehelyett kérdezze munkánkról az Önnek legszavahihetőbb partnerét vagy kérje ingyenes konzultációkat elérhetőségeinken, hiszen nem mindegy, hogy hogyan várja a “telet”! 🙂