Az iratkezelés valóban a nagy méretű cégek kiváltsága lenne?! NEEEM!!

Az iratkezelés valóban a nagy méretű cégek kiváltsága lenne?! NEEEM!!

Minden cég más és más, ugyanakkor van bennük közös: az üzleti információkat, adatokat biztonságosan kívánják kezelni és ehhez való hozzáférésüket a lehető legkisebb ráfordítással szeretnék megvalósítani.

Több mint 20 éves pályafutásuk alatt elmondhatjuk, hogy valóban találkoztunk már sokféle esettel, és abban is biztosak vagyunk, hogy a következő 20 év is tartogat még érdekességeket. Ami sajnos Magyarországon még mindig nem nagyon változik, hogy a mikro-, kis- és középvállalkozások azt hiszik, hogy csak a “nagyok” kiváltsága a professzionális iratkezelés. Mivel ennek semmilyen szakmai oka nincsen, sajnos arra kell gondolnunk, hogy a kisebb cégek vezetői, döntéshozói az outsourcingolt (kiszervezett) iratkezelési költségeket gondolatban túlárazzák.

Az esetek túlnyomó többségében az iratkezelési és irattározási feladatok ellátásának semmi köze nincs a cégmérethez. Általánosságban elmondható, hogy például bizonyára több dokumentum halmozódik fel a könyvelésnél, ha több a dolgozó, de a pályázatok, szabadalmak, nemzetközi szerződések révén akár a legkisebb méretű cégnél is halmokban állhatnak a papírok.

Ami igazán számít, hogy az adott cég mennyire elkötelezett abban az irányban, hogy a céges dokumentumok mindig precízen legyenek feldolgozva, lefűzve, digitalizálva, tárolva, esetlegesen megsemmisítve és szükség esetén felhasználva.

A “babona” és a “hiedelmek” leküzdése érdekében cégünk újra kampányt indít, és ingyenes helyszíni felmérés során átvizsgálja a cégeket, megoldási javaslatokkal egybekötött árajánlatot ad egyedileg az adott cégre szabva, így bármely méretű cég megtudhatja, valójában mekkora havi ráfordítással lenne professzionális iratkezelése.

Felkeltettük érdeklődését? Vegye fel a kapcsolatot cégünkkel, kérje ingyenes helyszíni szemlénket!