Iratkezelés nyáron is!

A nyár beköszöntével a dolgozók és a cégvezetők is egy dologra tudnak gondolni: mikor jön már el a várva várt pihenés, szabadság hete? A létszám kevesebb, váltják egymást a kollégák, a munka halad ugyan, de nem a megszokott módon.

De ne feledje!

A nyári hónapokban is elengedhetetlen az iratkezelés, hiszen ilyenkor is termelődik papír az irodában! Szánjon rá időt, hogy ebben a nyugodtabb periódusban átnézze cégének legfontosabb iratait!

Érdemes rendezni a pályázatok dokumentációját, összekészíteni a jövőbeni leadásra, nézze át a terveket, iratokat, hogy már naprakész legyen az iratkezelése, így a visszatérő kollégák és Ön is újult erővel tudnak belevágni a munkába.

Tervezze meg és dolgozza ki cége iratkezelési szabályzatát és irattári tervét! Ha ennek megfelelően dolgoznak a későbbiekben az év többi része az iratkezelés terén már rendben lesz.

Egy szó, mint száz: nyáron szánjon időt az iratok rendbe rakására.

Ha úgy érzi, hogy ez nem fog Önnek egyedül menni, forduljon az Irat-Széf Kft. szakmai csapatához. Kérje segítségünket, véleményünket, hogy a nyár hátralevő részében már csak a jól megérdemelt pihenés maradjon.

Telefon: +36-76/505-456 Mobil: +36-30/395-2545 E-mail: iratszef@iratszef.hu