Szűk irodahelyiség? Az irattárolást bízza ránk!

Szűk irodahelyiség? Az irattárolást bízza ránk!

Számos vállalkozás szűk, viszonylag kis területű irodahelyiségben, telephelyen található. Az, hogy miért ilyen körülményeket választanak a tulajdonosok, cégenként eltérő lehet. Egyesek például a könnyű megközelíthetőség miatt kötnek kompromisszumot kis irodával, mások pedig a fenntartási költségekért választanak nem túl tágas ingatlant a vállalkozás telephelyéül. Az ilyen irodáknak a legnagyobb hátrányuk az évek múlásával mutatkozik meg, amikor a felhalmozódott dokumentumok már túl nagy teret foglalnak el. Szerencsére a problémára van megoldás, mégpedig, ha a cégtulajdonosok szakértő segítséget kérnek az irattároláshoz.

A külső helyszínen történő irattárolás minden szempontból előnyös. A szolgáltatás igénybevételével rengeteg hely szabadulhat fel az irodában és nagyobb könnyebbséget is jelent, hogy a mappákat, dokumentumhalmokat nem kell kerülgetnie senkinek sem a telephelyen dolgozók közül. Ha az irattárolást erre szakosodott cégre bízza, a rendetlenség is elkerülhető a cég irodájában. Az archív, ugyanakkor megőrizendő dokumentumok tökéletes helyre kerülhetnek a szolgáltatás igénybevételével, többé nem keveredhetnek össze a régi és az aktualitást élvező iratok.

Cégünkre biztosan számíthat az irattárolásban is! Mivel tisztában vagyunk felelősségteljes szerepünkkel a dokumentumok megőrzésében, a tárolás modern, az igényeknek megfelelően kialakított raktárhelyiségben történik. A cégtulajdonosoknak nem kell aggódniuk a dokumentumok biztonságáért, mert az anyagokat szigorúan bizalmasan kezeljük. A fokozott védelemről többek között tűzjelző rendszer gondoskodik és felelősségbiztosítással is rendelkezünk.

Amennyiben megelégelte a rendetlenséget irodájában, nem szeretne több irathalmazt kerülgetni munkavégzés közben, vegye igénybe irattárolás szolgáltatásunkat! Forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink egyikén, munkatársaink mindenben rendelkezésére állnak, hogy a munkavégzés még gördülékenyebbé válhasson az Ön irodájában is!