Megtörtént a csarnokbővítő beruházás átadása

Megtörtént a csarnokbővítő beruházás átadása

A beruházást 2013. október 2-án Kecskemét alpolgármestere adta át ünnepélyes keretek között. Nagypál Sándor, Kecskemét Megyei Jogú Város alpolgármestere, Dózsa László, az IRAT-SZÉF KFT. cégcsoport tulajdonosa és Szabóné Molnár Ilona szakmai vezető adta át szerdán délelőtt a megyénkben is egyedülálló irattároló vállalkozás új csarnokát.

A csarnokavatóról készült tudósítás, illetve cikkek az alábbi linkeken érhetőek el:

Újabb magyar vállalkozás bővíthette telephelyét

Nagypál Sándor, Kecskemét Megyei Jogú Város alpolgármestere, Dózsa László, az IRAT-SZÉF KFT. cégcsoport tulajdonosa és Szabóné Molnár Ilona szakmai vezető adta át szerdán délelőtt a megyénkben is egyedülálló irattároló vállalkozás új csarnokát.

bővebben: kecskemet.hu


Raktárbázist avatott Kecskemét alpolgármestere

Irattári épületegyüttes felújítását, korszerűsítését, a mai igényeknek megfelelő gazdaságos iratfeldolgozás, irattárolás körülményeinek megteremtését megcélzó beruházást követően avatta fel a pályázattal kedvezményezett céget ma (október 2-án) Kecskeméten Nagypál Sándor alpolgármester. A beruházással, mint elhangzott 3 új munkaerő felvételére nyílt lehetőség, akik közül az egyik hátrányos helyzetű, a másik pedig női munkavállaló. Az ünnepélyes szalagátvágást követően Nagypál Sándor megtekintette a cégek számára „bér-irattározást” vállaló raktárbázist.

bővebben: www.kecskemeti-hirhatar.hu


16 km magas papíroszlop épülhetne Katonatelepen

Újabb csarnokkal bővült a katonatelepi Irat-Széf Kft, amely többek között a megyei önkormányzat, a kereskedelmi és iparkamara, valamint az adóhatóság bizonyos iratait őrzi.

bővebben: kecskemetitv.hu